Welkom op mijn “geldblog”

Hartelijk bedankt voor je bezoek aan mijn website! Ik ben heel erg blij om je hier te begroeten!

Wie me vijf jaar geleden had gezegd dat ik mezelf ooit een financieel expert zou noemen had ik regelrecht uitgelachen. Nu, jaren later, ben ik echter een echte money guru te noemen. Ik neem je graag even mee in mijn verhaal…

Geld plantjeVijf jaar geleden…

Toen ik vijf jaar geleden na tien jaar werken in de horeca en als zelfstandige een update vroeg over mijn pensioenrechten viel ik bijna van mijn stoel. Volgens de overheid had ik op mijn 62e recht op… €352 euro per maand. Dat was even slikken! In de weken die daarop volgden ging ik op zoektocht naar hoe ik niet alleen dat kon aanpakken maar ook mezelf beter kon voorbereiden op mijn pensioen en mijn persoonlijke financiële vrijheid. Na heel wat studiewerk; heel wat paniekaanvallen en vooral heel erg veel besef dat ik écht niet wist hoe mijn financiële situatie eruit zag begon ik steeds meer bij te leren.

Al die jaren later…

Al die jaren later is één ding duidelijk: als ik die big scare vijf jaar geleden niet had gehad, had ik nooit zoveel belangrijke stappen kunnen zetten richting financiel independence. Vandaag kan ik jullie zeggen dat ik klaar ben om comfortabel op pensioen te gaan en wil ik graag al mijn kennis gratis en voor niks delen met mijn lezers en volgers.

Vanaf volgende week zal ik proberen om maandelijks één of twee blogposts te schrijven over allerhande financiële onderwerpen. Geen rocket science, maar dingen waar je écht mee aan de slag kan. Waar mogelijk hou ik het fris met een filmpje of met wat foto’s; maar soms mag het ook wel eens een beetje droger, hé! 😉

1 thought on “Welkom op mijn “geldblog”

  1. Hey Tom! Succes met je blog! Ik kan begrijpen dat je even moest slikken vijf jaar geleden; maar het is écht knap dat je jezelf zo hebt herpakt!! Ik zal alleszins je updates volgen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *